Magnethor propune pe piață o nouă modalitate de creare de conținut, care să spună povești ce vor fi descoperite și distribuite de mai mulți oameni, în mai multe locuri și mult mai des. Platforma construită de noi ajută brand-urile să monitorizeze, să organizeze și să livreze o perspectivă centrată în jurul afacerii pe care o reprezintă. 

Organizează concursuri speciale pe website-ul tău

Magnethor îți identifică fanii din social media și îi poate apropia de brand-ul tău, organizând concursuri în baza unui hashtag. Toate postările care conțin hashtag-ul respectiv vor fi centralizate pe website-ul evenimentului, unde vor putea fi monitorizate și administrate rapid. Premiile concursului vor fi anunțate tot pe  website.

Adaptabil la diferite rezolutii si dispozitive! RESPONSIVE

Platforma este astfel construită încât are capacitatea de a se adapta la diferite rezoluţii şi dispozitive pe care este afişată - PC-uri, laptopuri, tablete, smartphones - fără a suferi degradări majore. Un website responsive îți oferă: avantaj în fața competiției, flexibilitate, timp economisit și un produs web cu un aspect aparte.

Suport in cadrul evenimentelor sportive

Organizezi un eveniment sportiv și dorești ca toate postările apărute pe Facebook, Twitter și Instagram să apară pe website-ul tău, pentru a crește traficul și implicit vizibilitatea? Nimic mai simplu! Alege un hashtag, iar Magnethor te ajută! Adună toate postările din cele trei rețele de socializare, iar întreaga activitate, cât și comentariile fanilor vor fi vizibile pe website-ul tău.

Interacțiune cu publicul țintă

Conectează-te cu audiența ta și începe un dialog! Folosește platforma noastră pentru a aduce un plus de valoare afacerii tale în social media. Astfel, publicul țintă va înțelege mai bine business-ul pe care îl deții. Următoarea idee genială poate veni chiar din partea fanilor!